دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

چهارشنبه 29 دي 1395

معرفی ستارگان روابط عمومی ایران در 60 سال اخیر

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 28 ارديبهشت 1393 - 12:42 )
معرفی ستارگان روابط عمومی  ایران در 60 سال اخیر

همزمان با 27 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی،آیین نکوداشت روز روابط عمومی و تقدیر از ستارگان روابط عمومی ایران در هتل اسپیناس تهران برگزار شد.

دبیرآیین نکوداشت روز روابط عمومی شعار این مراسم را «همه با هم با اهتمام برای اعتلای روابط عمومی» عنوان کرد و گفت: در این آیین مسیر روابط عمومی ایران در 60 یال اخیر و راهکارهای توسعه روابط عمومی بررسی می شود.

هوشمند سفیدی با انتقاد از فقدان منشور اخلاقی روابط عمومی و نبود مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترای رشته روابط عمومی در دانشگاه‌های کشور از مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل سازمان نظام صنفی روابط عمومی را خواستار شد.

در ادامه این مراسم معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شفافیت را رویکرد اصلی اطلاع رسانی دولت تدبیر و امید خواند و پاسخگویی مسئولین در هر سطح را لازمه شفافیت دانست.

حسین انتظامی همچنین اطلاع رسانی پیش دستانه قبل از وقوع هر رویداد را از دیگر راهکارهای ایجاد شفافیت برشمرد.

در پایان این مراسم از60 نفر از منتخبین روابط عمومی 60 سال اخیر ایران تحت عنوان ستارگان روابط عمومی ایران تقدیر شد که در این بین از آقای سیدکمال میرشمسی نیر به عنوان یکی از ستارگان روابط عمومی ایران در 60 سال اخیر با اهداء لوح و ستاره زرین روابط عمومی تقدیر به عمل آمد.

در متن لوح اهدایی به وی که به امضای هوشمند سفیدی و دکتر باقر ساروخانی دبیرکمیته علمی سمپوزیوم رسیده است آمده است : بی تردید حرکت رو به تعامل و تعال روابط عمومی ایران، مرهون تلاش و اهتمام افرادی است چون ستاره ای درخشان در آسمان روابط عمومی کشور درخشیده اند .

نظر به اینکه براساس رای هیأت داروران و با عنایت به درخشش شایسته تقدیر شما در این عرصه، « لوح سپاس ستاره روابط عمومی » به آن فرهیخته گرامی اعطا می شود.

امید است در سایه الطاف الهی همچنان شاهد تلاش های تعالی جویانه تان در عرصه روابط عمومی کشور باشیم.

از دیگر برگزیدگان ستاره زرین روابط عمومی می توان به پروفسور باقر ساروخانی، علی اکبر فرهنگی، مهدی فرقانی، محمدرضا رسولی، یونس شکرخواه، دكتر هادي كمريي، دكتر عليرضا اميرپور، استادعلی اکبرمیرسعید قاضی،دكتر اكبر نعمت الهي، کاظم متولی،هوشنگ عباس زاده، مهدی باقریان، مهدی جمالی و ....اشاره کرد.

موفقیت های درون و برون سازمانی، فعالیت و میزان تاثیرگذاری در روابط عمومی، اخلاق را از شاخصه های مهم انتخاب این ستارگان عنوان شده است.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 24665

لينك هاي مربوط