دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

دوشنبه 30 مرداد 1396

دکتر نجفی نژاد در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده علوم دامی: با توجه به ظرفیتها، دانشکده علوم دامی می تواند در زمینه کارآفرینی پیشگام شود

( تاریخ ارسال خبر: سه‌شنبه 14 دي 1395 - 16:1 )

مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده علوم دامی، سه شنبه 14 دی ماه در سالن اندیشه برگزار و طی آن دکتر بهروز دستار به عنوان رییس جدید منصوب و از زحمات دکتر یوسف جعفری آهنگری رییس سابق قدردانی شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: بحث تغییرات و جابجایی ها در محیط علمی دانشگاه به واسطه فرصت یافتن افرادی که توانایی کار اجرایی دارند و همچنین ادامه دادن کارهای علمی، پژوهشی اعضای هیأت علمی، یک مقوله منصفانه است.

دکتر نجفی نژاد افزود: در انتخاب رییس دانشکده علوم دامی برای اولین بار سه موضوع سوابق اجرایی و مدیریتی، نظرسنجی از همکاران دانشکده و اعلام آمادگی و دریافت طرح و برنامه از سوی افراد مایل به دریافت سمت ریاست دانشکده را مدنظر قرار دادیم.

وی با اشاره به ظرفیت استان گلستان در زمینه وجود مرغداری و دامداری اذعان کرد: دانشکده علوم دامی می تواند به دانشکده کارآفرین دانشگاه تبدیل شود و با ارتباط با صنعت بتواند زمینه اشتغال و تولید ثروت قشر دانشگاهی را فراهم آورد.

وی از رییس جدید دانشکده خواست تا روحیه همدلی و همکاری را در میان اعضای هیأت علمی افزایش دهد و بر اجرای دقیق عملیات درسی و آزمایشگاهی نظارت داشته باشند.

دکتر نجفی نژاد همچنین از نظم و انضباط آموزشی به ویژه در دوره کارشناسی و اجرای بخش دوم واحد پرورش طیور دانشگاه از دیگر خواسته های خود در دوره مدیریت جدید یاد کرد.

رییس دانشگاه در پایان عنوان کرد: با استفاده از روحیه خرد جمعی و همکاری می توانیم در پیشبرد امور دانشگاه، بیش از پیش موفق باشیم.

همچنین دکتر جعفری آهنگری در این مراسم گفت: سعی کردیم در دوران تصدی تمام توان خود را برای ارتقاء سطح علمی، پژوهشی و اجرایی دانشکده مصروف کنیم و ان شاءا... بتوانیم تمام تجربیات کسب شده طی این مدیریت را به ریاست دانشکده منتقل و زمینه شکوفایی هرچه بیشتر دانشکده را فراهم نماییم.

در ادامه رییس جدید دانشکده علوم دامی گفت: برگزاری میزگردها و نشستهای تخصصی با مراکز تحقیقاتی ،خصوصی و صنعتی را سرلوحه کار قرار می دهیم.

دکتر بهروز دستار افزود: کاربردی کردن تحقیقات، نوسازی و تجهیز امکانات آزمایشگاهی و... از جمله رئوس برنامه های دانشکده در دوران جدید می باشد.

وی خاطرنشان کرد: سعی می کنیم دانشکده را به محیطی پویا، شاد و سرزنده مبدل کنیم و تعامل خوبی را با اعضای هیأت علمی و کارکنان برقرار نماییم.

در ادامه ر

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 902