دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به مناسبت ارتحال ملکوتی حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 دي 1395 - 9:52 )

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با صدور پیامی درگذشت آیت ا... هاشمی رفسنجانی رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت.

دکتر نجفی نژاد در این پیام آورده است: درگذشت جانگداز مجاهد نستوه و مبارز خستگی ناپذیر، یار دیرین انقلاب، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری، حضرت آیت ا... هاشمی رفسنجانی که عمر خود را در راه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و استقرار و استمرار نظام جمهوری اسلامی ایران صرف نمود به عموم مردم شریف ایران، علی الخصوص بیت معظم و معزز آن فقید سعید تسلیت و تعزیت عرض می کنم.

وی افزود: نام و یاد آیت ا... هاشمی رفسنجانی در تک تک صفحات کتاب قطور و وزین انقلاب اسلامی به چشم می خورد و قطعا بدون وی گذر از دوران طاغوت ستمشاهی و پیروزی انقلاب اسلامی، سخت تر به نظر می آمد، همانطور که ثلمه فقدان آن عزیز سفر کرده جبران نشدنی است.

ایشان در پایان تاکید کرد: مجددا جادارد با قلبی آکنده از اندوه مصیبت بزرگ فقدان یار دیرین انقلاب، امام و رهبری را به عموم مردم شریف ایران اسلامی، مقام معظم رهبری، خانواده گرامی آن مجاهد خستگی ناپذیر و جامعه فرهیخته دانشگاهی صمیمانه تسلیت عرض نموده، علو درجات را برای آن عزیز و صبر و شکیبایی را برای همه بازماندگان و ارادتمندانش مسألت نمایم.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 766

لينك هاي مربوط