دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

دوشنبه 5 تير 1396

کلنگ ساخت فاز دوم طرح احداث مجتمع آموزشی ـ تحقیقاتی واحد پرورش طیوردانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به زمین زده شد

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 20 بهمن 1395 - 13:35 )

همزمان با ایام ا... دهه فجر و سی هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، کلنگ ساخت فاز دوم طرح احداث مجتمع آموزشی ـ تحقیقاتی واحد پرورش طیوردانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با حضور دکتر تربتی‌نژاد نماینده مردم گرگان و آق‌قلا درمجلس شورای اسلامی،‌جمعی از کارکنان مرکز آموزشی جهاد کشاورزی، سازمان نظام مهندسی و حضور ریاست، معاونین، کارکنان دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشکده علوم دامی در مزرعه شماره 1 دانشگاه به زمین زده شد.

درابتدای این مراسم دکتر دستار رییس دانشکده علوم دامی به احداث فاز اول این پروژه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در ادامه این طرح امروز فاز دوم احداث مجتمع آموزشی ـ تحقیقاتی واحد پرورش طیور دانشگاه را که به پرورش مرغ تخم گذار اختصاص دارد شروع خواهیم کرد.

سپس دکتر نجفی نژاد با اشاره به نیاز دانشگاه به فعالیت‌های آموزشی وپژوهشی افزود: با احداث و افتتاح چنین پروژه‌هایی بخشی از کمبودهای فضای آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه را برطرف میکنیم.

وی با اشاره به تامین بودن بخش منابع مالی احداث این پروژه افزود: با کمک 100 میلیون تومانی وزارتخانه به توسعه این پروژه، امیدواریم همکاران دفتر فنی دانشگاه در سریعترین زمان، فعالیت اجرایی آن را شروع و دراوایل سال 96 شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

در ادامه دکتر تربتی نژاد اهمیت کیفی این پروژه را با توجه به جنبه آموزشی و تحقیقاتی بودن آن بالا دانست و گفت: در برنامه ششم توسعه به موضوع دانشگاه کارآفرین توجه شده است تا دانشگاهها بتوانند فارغ‌التحصیلانی با داشتن تجربه علمی و مهارت کسب ثروت و درآمد وارد جامعه نمایند.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 556

لينك هاي مربوط