دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

اعلام فراخوان جذب هیأت علمی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی در بهمن ماه 1395

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 25 بهمن 1395 - 10:29 )

سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی طی نامه ای به دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان، فراخوان جذب هیأت علمی به این سازمان را اعلام کرد.

رییس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی در این نامه عنوان کرده است: با توجه به بازگشایی سامانه نور رضوی مرکز جذی اعضای هیأت علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، براساس سهمیه های تخصیص یافته به سازمان متبوع، علاقمندان از تاریخ 16 بهمن ماه 95 به مدت 15 روز فرصت دارند به سایت http://www.mjazb.ir مراجعه نمایند.

در ادامه تاکید شده: یکی از شرایط اختصاصی این سازمان برای جذب نیروی هیأت علمی در مقطع دکتری تخصصی به صورت پیمانی علاوه بر شرایط عمومی و خاص وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، دارابودن مدرک دکتری تخصصی صرفأ در یکی از رشته ها و گرایشهای مورد نیاز اعلام شده سازمان از دانشگاههای معتبر داخل و خارج از کشور مورد تایید وزارت علوم می باشد.

دارابودن حداکثر سن 40 سال(متولدین 30 بهمن 1355 به بعد) و دارا بودن مجوز رسمی ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی حین اشتغال به کار، برای کارکنان مجموعه سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی و موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی دیگر شرایط این جذب است.

تذکر 3    افراد دارای شرایط خاص (مشمول بند"ز" ماده 44 قانون برنامه پنجم توسعه و...) تابع قوانین  و مقررات خاص خود می باشند.

دارابودن مدارک مثبته از سازمانها و واحدهای ذی صلاح برای افراد دارای شرایط خاص(نخبگی، حضور داوطلبانه در جبهه، عضو خانواده محترم شهدا، جانبازی، آزادگی ، اسارت و...) و دارابودن حداکثر 10 سال سابقه خدمت تا 30 بهمن 1395 به استناد آخرین حکم کارگزینی ممهور به مهر واحد محل اشتغال برای کارکنان سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی و موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی از شروط دیگر این فراخوان اعلام شد.

تذکر 4       از متقاضیانی که فاقد هر یک از شرایط دستور العمل باشند، مصاحبه علمی انجام نخواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 2098

لينك هاي مربوط