دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

دوشنبه 5 تير 1396

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مراسم متمرکز اردوی راهیان نور دانشجویی استان گلستان: نیروی نظامی ایران از کشورهای بیگانه بی نیاز است

( تاریخ ارسال خبر: سه‌شنبه 17 اسفند 1395 - 15:5 )
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مراسم متمرکز اردوی راهیان نور دانشجویی استان گلستان:  نیروی نظامی ایران از کشورهای بیگانه بی نیاز است

نشست صمیمی امیردریادار سیاری با دانشگاهیان و مراسم متمرکز افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشجویی استان گلستان، سه شنبه هفدهم اسفند ماه در تالار خلیج فارس برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این نشست گفت: دانشجویان با حضور در این سفر معنوی و فرهنگی از نزدیک با رشادت و ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آشنا می شوند.

دکتر علی نجفی نژاد افزود: با انتقال این ارزش های معنوی به نسل جوان، آینده کشور درخشان تر خواهد شد.

وی بیان کرد: از امیر دریادار سیاری تشکر می کنم که ارتباط نیروی دریایی را با دانشگاه ها برقرار کرده اند تا زمینه ساز تحقیقات علمی در راستای افزایش اقتدار نیروهای مسلح باشد.

وی افزود: نیروهای توانمندی در دانشگاه ها وجود دارند که به کارگیری آن ها موجب ارتقای بخش های مختلف کشور می شود.

دکترنجفی نژاد تصریح کرد: حضور فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه ها باعث تزریق نگاه خودباوری می شود زیرا نیروی نظامی کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب پیشرفت قابل توجهی داشته است.

وی ادامه داد: این پیشرفت ها مدیون دستان توانمند نیروهای بومی کشور بوده و اکنون به جایگاهی رسیدیم که نیازی به کشورهای بیگانه نداریم.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 411

لينك هاي مربوط