دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

شنبه 9 ارديبهشت 1396

به مناسبت شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ مسابقه بزرگ اطلاعات عمومی دانشجویی محک برگزار می شود

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 23 فروردين 1396 - 11:32 )

به همت شورای هماهنگی انجمن های علمی دانشجویان و به مناسبت شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مسابقه بزرگ اطلاعات عمومی دانشجویی محک برگزار می شود.

در اطلاعیه این مسابقه آمده است: موضوعات علمی، مذهبی، تاریخی، سیاسی، ورزشی و هوش از محورهای مسابقه می باشد که مرحله مقدماتی(کتبی) 28 فروردین ماه و مرحله نهایی(شفاهی) 4 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

در ادامه اطلاعیه عنوان شده است: به گروه اول مبلغ 500 هزار تومان، گروه دوم مبلغ 400 هزار تومان، گروه سوم مبلغ 300 هزار تومان ، گروه چهارم مبلغ 200 هزار تومان و به گروه پنجم مبلغ 100 هزار تومان به عنوان جایزه اعطا می شود.

علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی تلگرام @scv_news و یا دفتر شورای هماهنگی انجمنهای علمی و یا معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه کنند.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 267

لينك هاي مربوط