دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

دوشنبه 5 تير 1396

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره نحوه و چگونگي اعلام نتايج اوليه آزمون ورودي دكتري (Ph.D) نيمه متمركزسال 1396

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 27 فروردين 1396 - 13:29 )

سایت سازمان سنجشن آموزش کشور در اطلاعیه ای عنوان کرده است: كليه داوطلباني كه در آزمون ورودي دوره دكتري (Ph.D) نيمه‌متمركز سال 1396 ثبت‌نام و شركت نموده‌اند، نتايج اوليه آنان در روز دوشنبه مورخ 28 فروردین 96 در قالب كارنامه اوليه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org قرار داده مي‌شود.

در ادامه آمده است: كليه داوطلبان مي‌توانند با مراجعه به نشاني اينترنتي اين سازمان و وارد كردن شماره داوطلبي و ساير مشخصات فردي (نام خانوادگي، نام، شماره شناسنامه، سال تولد) نسبت به رؤيت كارنامه اوليه اعلام نتيجه اقدام نموده و درصورت لزوم از آن پرينت تهيه نمايند.

ضمناً آن دسته از داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته هستند، لازم است بر اساس برنامه زماني پيش‌بيني شده، به سايت سازمان مراجعه و پس از دريافت دفترچه راهنماي انتخاب رشته از طريق سايت، نسبت به انتخاب كد رشته محل‌هاي مورد علاقه اقدام نموده و سپس كدرشته‌ محل‌هاي انتخابي خود را به ترتيب تقدم علاقه در فرم انتخاب رشته اينترنتي وارد نمايند.

گفتنی است: اطلاعيه تكميلي در خصوص زمان و نحوه انتخاب رشته، همزمان با اعلام نتايج منتشرخواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 424

لينك هاي مربوط