دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

شنبه 6 خرداد 1396

گزارشی از روند فعالیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 24 ارديبهشت 1396 - 10:19 )
گزارشی از روند فعالیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در بخشهای خدمات آزمایشگاهی، خرید تجهیزات، تعمیرات متمرکز تجهیزات، برگزاری کارگاهها و همایش ها، همکاری با استاندارد واقدامات HSEو... فعالیتهای قابل توجهی را ارائه داده است.

مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه دراین خصوص گفت: در بخش خدمات آزمایشگاهی و درآمد، ارائه خدمات به 80 نفر از پژوهشگران درون و بیرون دانشگاه، کسب درآمد 160 میلیون ریالی را در کارنامه سال گذشته خود داریم.

دکتر یوسفی افزود: از جمله اقدامات آزمایشگاه در سال گذشته می توان به برگزاری چهار جلسه شورای خرید تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه، خرید و راه اندازی دستگاه خشک کن انجمادی (فریز درایر) ساخت شرکت Christ آلمان با مبلغ 1/53 میلیارد ریال، عقد قرارداد جهت خرید دستگاه FTIR ساخت شرکت Bruker با مبلغ 2/4 میلیارد ریال، پیگیری خرید دستگاه اندازه گیری فتوسنتز با قیمت 2/2 میلیارد ریال و تحویل 50 دستگاه آزمایشگاهی به گروه ها با مبلغ 1/37 میلیارد ریال خریداری شده از سومین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران در بخش خرید متمرکز تجهیزات آزمایشگاهی اشاره کرد.

وی بیان کرد: تعمیر 120 دستگاه آزمایشگاهی با مبلغ 7 میلیارد ریال توسط 36 شرکت تعمیرکار، برگزاری نخستین همایش بزرگداشت روز آزمایشگاه (30 فروردین) در دانشگاه، برگزاری کارگاه آموزشی دستگاه GC و اندازه گیری اسیدهای چرب، برگزاری کارگاه آموزشی دستگاه HPLC، تعامل موثر با اداره استاندارد استان گلستان جهت اخذ تاییدیه آزمایشگاه همکار استاندارد و ... از دیگر عملکرد آزمایشگاه مرکزی دانشگاه درسال گذشته بود.

وی خاطر نشان کرد: پیگیری جذب اپراتور برای تجهیزات آزمایشگاهی با تکنولوژی بالا، ارائه خدمات به حداقل 200 نفر از پژوهشگران درون و بیرون دانشگاه، هدف گذاری حداقل درآمد 300 میلیون ریالی حاصل از خدمات آزمایشگاهی آزمایشگاه مرکزی و 2 میلیارد ریالی حاصل از خدمات آزمایشگاهی آزمایشگاه های کل دانشگاه ، برگزاری جلسات شورای خرید تجهیزات آزمایشکاهی دانشگاه، خرید و راه اندازی دستگاه FTIR ساخت شرکت Bruker با مبلغ 2/4 میلیارد ریال(دارای مصوبه کمیته خرید تجهیزات آزمایشگاهی) و خرید و راه اندازی دستگاه اندازه گیری فتوسنتز با قیمت 2/2 میلیارد ریال (دارای مصوبه کمیته خرید تجهیزات آزمایشگاهی) از جمله برنامه های مهم آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در سال 96 می باشد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 140

لينك هاي مربوط