دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

شنبه 6 خرداد 1396

اطلاعیه شماره 1 جشن فارغ التحصیلی

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 24 ارديبهشت 1396 - 16:4 )
اطلاعیه شماره 1 جشن فارغ التحصیلی

ستاد جشن فارغ التحصیلی دانشگاه طی اطلاعیه ای اعلام کرد: مراسم جشن فارغ التحصیلی ساعت 17:30 دوشنبه 25 اردیبهشت ماه در سالن خلیج فارس برگزار می شود.

در این اطلاعیه آمده است: به دلیل محدودیت ظرفیت سالن خلیج فارس، فقط فارغ التحصیلان ثبت نام کننده می توانند در سالن خلیج فارس حضور یابند.

والدین و هراهان گرامی آنان نیز در سالن شهید چمران مستقر و از طریق سیستم مدار بسته در جریان برنامه های سالن اصلی قرار خواهند گرفت.

به جهت حضور بیشتر فارغ التحصیلان در سالن، تعدادی صندلی متحرک نیز در سالن تعبیه خواهد شد.

در اطلاعیه عنوان شده: امسال حدود 270 دانشجو برای حضور در جشن فارغ التحصیلی ثبت نام کرده اند و به دلیل محدودیت در تعداد لباسهای فارغ التحصیلی موجود، اولویت دریافت لباس فارغ التحصیلی با دانشجویانی است که زودتر در سالن حاضر شوند.

شایان ذکر است: به همراه داشتن کارت دانشجویی و یا کارت شناسایی معتبر جهت دریافت لباس دانشجویی و به همراه داشتن کارت ویژه ورود جهت حضور در مراسم الزامی است.

گفتنی است: از برنامه های این مراسم می توان به اجرای موسیقی، اجرای برنامه شعبده بازی، قرائت دسته جمعی سوگند نامه، پخش کلیپ های فارغ التحصیلی و... اشاره کرد.

در این اطلاعیه تاکید شده: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، صرف شام در محوطه دانشکده تولید گیاهی انجام می شود.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 254

لينك هاي مربوط