دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

شنبه 6 خرداد 1396

کاهش مصرف انرژی در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال 95

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 27 ارديبهشت 1396 - 13:53 )

مقدار و هزینه انرژی مصرفی در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه در سال 95، نسبت به سال 94 با کاهش قابل توجهی روبرو شد.

معاون دانشجویی دانشگاه در این خصوص گفت: با استفاده از لامپهای فوق کم مصرف LED در اماکن عمومی، کاهش تعداد لامپهای اماکن عمومی از حالت دوقلو به تک قلو، نصب سنسور چشمی هوشمند در اماکن عمومی خوابگاه، تعمیر و به روز رسانی تابلو برقهای قدیمی با عمر17 ساله و کاهش ضریب پرداخت هزینه برق از 800 درصد به 600 درصد در مراکز آموزشی از عوامل کاهش مصرف برق و هزینه آن در دانشگاه است.

دکتر ابوطالب هزارجریبی افزود: نصب رادیاتور در حمام خوابگاهها به منظور بالا بردن دمای هوا در فصول سرد، جلوگیری از مصرف بی رویه آب، نصب آرام بند بر روی دربهای اماکن عمومی، تعویض اجاق های گاز با قدمت بالا و جایگزینی آن با اجاقهای گاز ترموکوپل دار، تعویض شیرآلات مستهلک با جایگزینی شیرآلات اهرمی از جمله دلایل کاهش مصرف گاز و آب می باشد.

وی خاطر نشان کرد: شستشوی کلیه رادیاتورهای موجود در اتاقهای خوابگاه، تعمیر و بهسازی کامل موتورخانه بلوک 2 و 3 خوابگاه برادران، عایق بندی دیگ و منبع های موتورخانه، رسوب گیری کوئل ها، نوسازی شیرهای فلکه، نوسازی دیگ و منبع مستهلک و مشعل ها از دیگر اقدامات انجام شده جهت کاهش میزان مصرف انرژی در خوابگاهها است.

وی بیان کرد: به عنوان مثال در سال 95، مقدار 89 هزار و 239 مترمکعب آب در خوابگاهها مورد استفاده قرار گرفت که این عدد در سال 94 به میزان 93 هزار و 438 مترمکعب بود.

دکتر هزار جریبی عنوان کرد: در سال 94 مقدار مصرف برق 199 هزار و 829 وات بوده که در سال 95 به عدد 191 هزار و 246 وات رسیده است.

وی اعلام کرد: میزان مصرف گاز در سال 95، 137 هزار و 826 مترمکعب بود در حالیکه در سال قبل از ان 149 هزار و 502 مترمکعب گاز در خوابگاههای دانشجویی استفاده شد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 176

لينك هاي مربوط