دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 28 مهر 1396

ارتقا 6 رتبه ای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 10 مهر 1396 - 11:2 )

دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در مقایسه با عملکرد سال گذشته خود، موفق به کسب 6 رتبه ارتقاء در بخش دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ایران در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در این خصوص گفت: این ارتقا براساس فعالیتهای پژوهشی، آموزشی، بین الملل، تسهیلات(امکانات) و فعالیت های اجتماعی و اقتصادی دانشگاه به دست آمد.

دکتر معیری بیان کرد: براین اساس، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در حال حاضر، رتبه 27 دانشگاه ها و موسسات پژوهشی ایران را در این پایگاه در اختیار خود قرار داده است.

وی یادآورشد: این دانشگاه در بخش بین الملل رتبه 13، در بخش آموزش رتبه 20 و در بخش پژوهشی رتبه 34، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) را به خود اختصاص داده است.

شایان ذکراست: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) به عنوان پایگاهی استنادی مستقل و خاص دانشمندان جهان اسلام و مراکز اسلامی و مرتبط با سایر پایگاه های استنادی علمی جهان و تعامل موثر و سازنده با آنها توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بنیان گذاری شد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 277

لينك هاي مربوط