دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

اواسط مهرماه برگزار می شود؛ همایش بین المللی تحقیقات لس در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 10 مهر 1396 - 12:51 )

همایش بین المللی تحقیقات لس، از 16 لغایت 20 مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.

دبیر این همایش طی مصاحبه ای گفت: در این همایش، بیش از 40 محقق خارجی از کشورهای آلمان، اتریش، استرالیا، چین، هند، مجارستان، کرواسی، چک، فرانسه و روسیه حضور خواهند داشت.

دکتر خرمالی افزود: لس، ریزگردها و تغییر اقلیم، کاربردها و استعداد خاکهای لسی، روش ها و ابزارهای مطالعه لس ها از موضوعات مورد بحث همایش فوق الذکر است.

وی بیان کرد: بیش از 30 محقق ایرانی به همراه محققان خارجی، آخرین یافته های خود را در قالب سخنرانی و نمایش پوسترها طی 2 روز به محققان سایر کشورها، ارائه خواهند کرد.

وی گفت: بازدید سه روزه از سایت های مطالعاتی لس در استان های گلستان و مازندران و ارائه چهار سخنرانی کلیدی توسط محققان کشورهای آلمان، هند، چین و ایران از دیگر برنامه های همایش بین المللی لس است.

دبیر این همایش در پایان با توجه به اهمیت تعاملات بین المللی، حضور تعداد زیاد محققان و غنای علمی این همایش از عموم جامعه دانشگاهی جهت حضور در سخنرانی های علمی دعوت به عمل آورد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 341

لينك هاي مربوط