دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 28 مهر 1396

به همت دانشکده علوم جنگل؛ کارگاه آموزشی مقایسه تطبیقی مدیریت وآموزش جنگل در کشورهای دانمارک و ایران برگزار می شود

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 12 مهر 1396 - 11:59 )

کارگاه آموزشی مقایسه تطبیقی مدیریت وآموزش جنگل در کشورهای دانمارک و ایران، 19 مهرماه در تالار خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، برگزار می شود.

رییس دانشکده علوم جنگل دانشگاه در این خصوص گفت: بازدید علمی یک روزه در تاریخ 20 مهرماه در جنگل آموزشی و پژوهشی دکتر بهرام نیا در این کارگاه برنامه ریزی شده است.

دکتر شتایی یادآور شد: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام در این کارگاه به دکتر واعظ موسوی مراجعه نمایند و یا به نشانی الکترونیکی ایشان به آدرس waezmousavi@ gsu.ac.ir پیغام بدهند.

وی افزود: هزینه ثبت نام در این کارگاه 250000 ریال است و به شرکت کنندگان، گواهینامه داده می شود.

دکتر شتایی خاطر نشان کرد: دانشکده علوم جنگل دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان،، دپارتمان مدیریت منابع طبیعی و علوم زمین دانشگاه کپنهاگ دانمارک و موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در برگزاری این کارگاه مشارکت دارند.

برنامه سخنرانی های این کارگاه در ذیل آمده است؛

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 277