دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

برگزاری جلسه هماهنگی مسابقات سیمولتانه شطرنج در دانشگاه

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 16 مهر 1396 - 9:37 )
برگزاری جلسه هماهنگی مسابقات سیمولتانه شطرنج در دانشگاه

جلسه هماهنگی مسابقات سیمولتانه شطرنج با حضور پرهام مقصودلو، استاد بزرگ شطرنج کشور، در دفتر معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است: این مسابقه میان اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت تربیت بدنی و همچنین شکل گیری تیم شطرنج دانشگاه برای حضور در مسابقات قهرمانی دانشجویان منطقه 2 و اعزام به المپیاد ورزشی برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است: مسابقه سیمولتانه شطرنج، 30 مهرماه در سلف سرویس دانشگاه برگزار می شود که علاقمندان می توانند برای ثبت نام به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند. همچنین از این پس، پرهام مقصودلو، به عنوان مربی افتخاری تیم دانشجویان دانشگاه، فعالیت خواهد داشت.

مسابقه سیمولتانه، نمایش همزمان بازی شطرنج است که در آن، یک بازیکن (به‌طورمعمول رتبه‌بالا، مانند یک استادبزرگ یا بازیکن سطح دان) هم‌زمان چندین بازی با چند بازیکن دیگر انجام می‌دهد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 322

لينك هاي مربوط