دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به خانواده های داغدار زلزله

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 22 آبان 1396 - 15:49 )
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان  به خانواده های داغدار زلزله

در پی وقوع زمین لرزه شامگاه دوشنبه 22 آبان ماه که در استان های غربی و جنوب غربی کشور به وقوع پیوست، رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، پیام تسلیتی صادر کرد.

دکتر نجفی نژاد در این پیام آورده است: حادثه مصیبت بار زلزله دیشب را که خانواده های بسیاری از هموطنان عزیز را داغدار کرد و به کشته و مجروح شدن جمع کثیری از مردم متدین و وفادار آن دیار، انجامید را به ملت ایران و به ویژه افرادی که در این حادثه، عزیزان خود را از دست داده اند، تسلیت عرض می نمایم.

وی در ادامه آورده است: شفای عاجل مجروحان و آسیب دیدگان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

وی عنوان کرد: ضمن عرض تسلیت مجدد به تمامی خانواده های مصیبت دیده، خصوصأ خانواده دانشجویان دانشگاه که ساکن این استان ها هستند، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، آمادگی خود را جهت کمک رسانی به هموطنان گرامی آسیب دیده اعلام می دارد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 151

لينك هاي مربوط