دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

انتصاب دکتر مسعود برومند به عنوان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

( تاریخ ارسال خبر: سه‌شنبه 23 آبان 1396 - 14:0 )

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در حکمی "دکتر مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد.

متن کامل این حکم به شرح زیر است: با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می شوید.

اجرایی کردن برنامه های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش فعالیت های شورای عالی عتف، هدفمند کردن فعالیت های اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده از توان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در کمک به دستگاه های اجرایی برای رفع چالش های ملی، تقویت پارک های علم و فناوری و مراکز رشد برای توسعه واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان، حمایت و بهره گیری از ظرفیت انجمن های علمی در تصمیم سازی های حوزه پژوهش و فناوری، اهتمام ویژه به پژوهش های علوم انسانی و هنر، توسعه همکاری های بین المللی از طریق انجام برنامه های پژوهشی و فناوری مشترک و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه های مسئول در حوزه علم و فناوری از جمله اقدامات مورد انتظار است که امید می رود با بهره گیری از ظرفیت های موجود در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری انجام پذیرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.

دکتر مسعود برومند متولد سال ۱۳۳۷ در شهرستان آبادان و فارغ التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در انگلستان است که هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

وی تاکنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد را برعهده داشته و حدود ۴۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی به چاپ رسانده است. انجمن مهندسی مکانیک ایران، دکتر برومند را به عنوان مهندس مکانیک برگزیده سال ۱۳۸۵ انتخاب و معرفی کرده است.

وی همچنین از سال ۱۳۹۳مدیر مسئولی نشریه علمی و پژوهشی امیرکبیر را عهده دار بوده است. فعالیت به عنوان مدیر گروه، معاون آموزشی و رئیس دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی به شمار می رود.

دکتر برومند عضو شورای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران و عضو شورای سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی بوده و پیش از این نیز مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر را برعهده داشته است.

وی معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی ایران (از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) در کارنامه خود دارد، در این دوره اقدامات مهمی چون سرمایه گذاری در حوزه هایی چون بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مواد پیشرفته، صنعت هوایی و میکروالکترونیک انجام داده است.

گفتنی است: دکتر برومند در میان اهالی صنعت کشور، چهره ای شناخته شده به شمار می رود و تجربه موفق وی در این حوزه از جمله ویژگی های برجسته ای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب او به عنوان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم مدنظر قرار داده است.

امید است که این تجربه موفق همراه با ویژگی ها و توانمندی های فردی و بهره گیری از ظرفیت های علمی موجود کشور در دانشگاه ها، موسسات پژوهشی و فناوری و تعامل با همه نهادهای دخیل در حوزه علم و فناوری بتواند در کمک به حرکت دانشگاه ها و مراکز پژوهش و فناوری کشور به سمت موسسات جامعه محور، خلاق و کارآفرین - که حل مشکلات جامعه، محور اصلی فعالیت آنهاست – مثمر ثمر واقع شود.

شایان ذکر است: پیش از این، دکتر وحید احمدی مسئولیت معاونت پژوهش و فناوری وزیر علوم را برعهده داشت که طی حکمی از سوی وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری، به سمت "مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور" منصوب شد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 317

لينك هاي مربوط