دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

آیین نکوداشت شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 8 آذر 1396 - 16:0 )

آیین نکوداشت شصتمین سالگرد تاسیس دانشگاه، 8 آذر ماه در سالن پایلوت پلنت صنایع غذایی برگزار شد.

رییس دانشگاه در این مراسم گفت: امروز گردهم آمدیم تا جشن 60 سالگی موسسه آمورش عالی را جشن بگیریم که به عنوان قدیمی ترین نهاد آموزش عالی کشاورزی کشور سه مرحله آموزشی، تحقیقاتی و کارآفرینی را با موفقیت پشت سر گذاشته است.

دکتر نجفی نژاد افزود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از سال 1336 تا ا1396 توانست متخصصان و نیروی انسانی ماهر در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی را تربیت نماید.

وی بیان کرد: از همه افرادی که در راه علم و دانش در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، تلاش نمودند، تقدیر و تشکر می نمایم.

وی خاطر نشان کرد: برای هرچه بهتر برگزار شدن ای آیین، همکاران ما در دانشگاه، کوشش و برنامه ریزی داشتند که یکی از دستاوردهای آن تهیه و تدوین کتاب تاریخچه دانشگاه است که در آن اسناد، مدارک و عکسهای مربوط به دانشگاه جمع آوری شده است.

دکتر نجفی نژاد گفت: تدوین کتاب مهندس عابدی، اولین موسس و رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از دیگر دستاوردهای این جشن است.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 516

لينك هاي مربوط