دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 26 آذر 1396

برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان گلستان

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 12 آذر 1396 - 19:52 )

مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان گلستان، دوازدهم آذر ماه در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

دبیر هفته پژوهش و فناوری استان گلستان در این مراسم گفت: از ستاد استانی هفته پژوهش استان، استانداری گلستان، ادارات، دانشگاه ها، مراکز آموزشی استان و رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به خاطر حمایتها و پشتیبانی هایشان برای هر چه بهتر برگزار شدن برنامه های این هفته تشکر می نمایم.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در ادامه افزود: ترویج فرهنگ پژوهش، تشویق پژوهشگران، تعیین وعیت موجود پژوهش و فناوران استان، شناسایی و عرضه یافته های پژوهشی و... از جمله اهداف برگزاری هفته پژوهش بود.

دکتر معیری بیان کرد: با توجه به بازدید از نمایشگاه امسال و در مقایسه با برگزاری آن در 3 سال گذشته با تفاوتهای چشم گیری در عرضه تولیدات پژوهشی مواجه شدم.

وی خاطر نشان کرد: همکاری اعضای هیأت علمی با دانشجویان، توانایی جوانان استان و کشور، دانش بنیان کردن تولیدات می تواند در چند برابر کردن ارزش های یک اثر پژوهشی موثر باشد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 358

لينك هاي مربوط