دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

سه‌شنبه 26 دي 1396

افتتاح خانه طبیعت استان گلستان

( تاریخ ارسال خبر: پنجشنبه 21 دي 1396 - 14:8 )
افتتاح خانه طبیعت استان گلستان

خانه طبیعت استان گلستان، طی مراسمی با حضور استاندار گلستان، رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، جمعی از اعضای انجمن های مردم نهاد در حوزه محیط زیست، مدیران استانی و... ، بیست و یکم دی ماه در ناهار خوران گرگان افتتاح شد.

رییس دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر از همکاری های شهرداری گرگان برای در اختیار قرار دادن این فضا به دانشگاه گفت: یکی از مهمترین برنامه های وزارت علوم در دولت تدبیر و امید، استفاده از ظرفیت دانشگاه ها برای رفع نیازهای جامعه است.

دکتر علی نجفی نژاد افزود: در حال حاضر موضوع دانشگاه نسل سوم و کارآفرین طی یک برنامه راهبردی مصوب وزارت علوم به همه دانشگاه های کشور ابلاغ شده و خوشبختانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان یکی از پیشرو ترین دانشگاه ها در کشور توانست برنامه راهبردی و سند دانشگاه کارآفرین را تنظیم و تدوین نماید.

وی بیان کرد: از سال 92، مرکز رشد این دانشگاه را افتتاح کردیم که طی این چند سال، 5 شرکت دانش بنیان و بیش از 60 شرکت نوبنیان در آن فعالیت علمی و اجرایی انجام می دهند، همچنین مرکز کارآفرینی و کلینیک مادر تخصصی دانشگاه به عنوان پل ارتباطی با کارآفرینان و جامعه متخصص در این دانشگاه راه اندازی شده است.

وی درباره خانه طبیعت گفت: این مرکز با هدف ایجاد درگاه ارتباط دانشگاهیان متخصص با عامه مردم و مسئولین راه اندازی شد تا بتوانیم از طریق این خانه و ایجاد ارتباط تنگاتنگ با بدنه جامعه با زبان عامه پسند موضوعات محیط زیست و دوستی با طبیعت در قالب برنامه های ترویجی، کلاس های آموزشی، جشنواره ها و... ارائه نماییم.

وی تصریح کرد: امسال در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، بیش از 120 متخصص خارجی در قالب برنامه های بین المللی برگزار شد، همچنین 3 گروه متخصص از کشورهای آلمان، چین و قبرس برای همکاری های مشترک با این دانشگاه، پیشنهاداتی ارائه دادند.

رییس دانشگاه تاکید کرد: در حال حاضر در حال مذاکره با یک کشور خارجی جهت راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک هستیم که اگر این موضوع عملیاتی شود، این مرکز به عنوان اولین مرکز تحقیقاتی مشترک با یک کشور خارجی در استان گلستان خواهد بود.

وی در پایان درباره مباحثی همچون مدیریت منابع آب، تفکیک زباله، جلوگیری از مصرف بی رویه پلاستیک پیشنهاداتی را ارائه و اعلام نمود: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان آمادگی دارد با دراختیار قرار دادن منابع و نیروی انسانی متخصص در رفع این مشکلات به مدیران و سازمانهای استان گلستان کمک نماید.

لازم به ذکر است: خانه طبیعت استان گلستان بر اساس تفاهم نامه منعقده بین شهرداری گرگان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، در زمینی به مساحت ۸۵۰ متر و با زیربنای ۴۲۰ متر مربع با هزینه یک میلیارد تومان در منطقه گردشگری ناهار خوران به بهرداری رسیده و به مدت سه سال جهت اقدامات پژوهشی به این دانشگاه واگذار شد تا این مکان، درگاه ارتباطی دانشگاه با جامعه باشد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم