دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

شنبه 5 اسفند 1396

آیین تکریم و معارفه ریاست دانشکده های صنایع غذایی، مدیریت کشاورزی و مهندسی آب و خاک برگزار شد

( تاریخ ارسال خبر: سه‌شنبه 24 بهمن 1396 - 16:38 )

آیین تکریم و معارفه ریاست دانشکده های صنایع غذایی، مدیریت کشاورزی و مهندسی آب و خاک دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، 24 بهمن ماه برگزار شد.

رییس دانشگاه در این آیین ضمن سپاس از حضور حماسی مردم به ویژه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن و لزوم تلاش در جهت حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی گفت: همه ما دانشگاهیان باید قدر این موقعیت و نعمت انقلاب را بدانیم و در مسیر رسیدن به اهداف متعالی آن گام برداریم.

دکتر نجفی نژاد با تکیه بر همکاری های گروهی گفت: باید با ارتباط بیشتر و بهترین گروه های آموزشی بتوانیم ضمن تقویت، رشد و گسترش فعالیتهای علمی و پژوهشی از برنامه ها و تحقیقات موازی خودداری کنیم.

وی یکی از مطالبات دانشجویان و مهمترین دغدغه خانواده ها را اشتغال دانست و افزود: باید در این خصوص و با گسترش فعالیتها و اقدامات به سمت دانشگاه کارآفرین حرکت کنیم.

ایشان با اشاره به اینکه کارآفرینی یکی از سیاستهای اصلی وزارت علوم است، گفت: فعالیتهای کارآفرینانه و تولید محصول خوب از سوی دانشجویان دانشگاه صورت می گیرد که حاکی از حرکت دانشجویان به سمت دانشگاه کارآفرین است.

وی بیان کرد: امکانات ما رو به رشد است ولی آنچه مهم است باید از امکانات موجود بهترین استفاده را ببریم و سعی کنیم تلاش خود را بر روی نیازهای جامعه متمرکز کنیم.

وی اعلام کرد: در بحث کاربردی کردن پایان نامه ها باید جدی تر کار کنیم، استفاده درست از ظرفیت نیروی انسانی دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید جزوء اولویت گروهها و دانشکده ها باشد.

شایان ذکر است: در این مراسم از زحمات دکتر یحیی مقصودلو ریاست سابق قدردانی و دکتر محمد قربانی به عنوان ریاست جدید این دانشکده ها منصوب شد، همچنین هر یک از این افراد به ارائه گزارش عملکرد خود و برنامه های پیش روی خود پرداختند.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم