دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 2 مهر 1396

برگزاری نشست هماهنگی سی و دومین جشنواره سراسری قران و عترت دانشجویان کشور در دانشگاه

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 26 تير 1396 - 12:34 )

نشست هماهنگی سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، با دحضور دکتر فضل ا... ایرجی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و هیأت همراه، دوشنبه 26 تیرماه در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

رییس شورای سیاستگذاری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در این نشست ضمن خیرمقدم به حضار گفت: در دوره کنونی که انسان ها دچار سردرگمی شده اند، نیاز به معنویات بیش از هر زمانی احساس می شود.

دکتر علی نجفی نژاد افزود: به دنبال تغییر و تحول فرهنگی در کشورها، باید ابزارهای فرهنگی متناسب برای مقابله با تهاجم فرهنگی مدنظر قرارگیرد که در این میان، قرآن کریم، کاملترین و بهترین ابزار فرهنگی است.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان بیان کرد: دانشجویان و دانشگاهیان به عنوان آینده سازان کشور می بایست در دوران تحصیل خود با موضوعات قرانی آشنا بشوند و این موضوع، هیچ منافاتی با اموزش های علمی و پژوهشی دانشجویان ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اگر برنامه ریزی هدفمند برای تربیت مذهبی و قرآنی دانشجویان نداشته باشیم نمی توانیم در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان، مقاومت کرده و به پیروزی دست یابیم.

ایشان در پایان اظهار امیدواری کرد: ان شاء ا... برگزاری سی و دومین جشنواره سراسری قران و عترت دانشجویان کشور، یکی از بهترین و خاطره انگیزترین جشنواره های در این سطح باشد و بتواند در پیشبرد و گسترش معارف قرآنی در دانشگاه ها و جامعه موثر باشد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 467

لينك هاي مربوط