دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 2 مهر 1396

به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان برگزار شد، هفتمین همایش ملی علف های هرز ایران

( تاریخ ارسال خبر: يكشنبه 5 شهريور 1396 - 12:25 )

مراسم افتتاحیه هفتمین همایش ملی علف های هرز ایران، پنجم شهریورماه با حضور دکتر زند معاون وزیر جهاد کشاورزی و عضو هیأت امنای دانشگاههای منطقه گلستان، در تالار خلیج فارس برگزار شد.

رییس دانشگاه علوم کشاورزی ومنابع طبیعی گرگان در این مراسم گفت: بخش کشاورزی سهم قابل توجهی در میزان تولید و اشتغال کشور دارد.

دکتر علی نجفی نژاد افزود: به دلیل استفاده از منابع طبیعی در بخش کشاورزی، چالش های مهم کشور مانند چالش های زیست محیطی، ‌تغییر اقلیم و تولید گازهای گلخانه ای نیز در این بخش دیده می شود که علاوه بر اقدامات صورت گرفته،‌همچنان جز یکی از دغدغه های برنامه ریزان کشور است.

وی خاطر نشان کرد: برای حل این بحران ها نیازمند برنامه جامع در مسایل کشور به خصوص بخش کشاورزی هستیم تا بتوانیم شاهد نتایج خوبی در همه زنجیره های مرتبط با بخش کشاورزی باشیم.

در ادامه دبیر همایش گفت: این همایش در محورهای بیولوژی علف های هرز، مدیریت شیمیایی علف های هرز، رهیافت های مدیریتی علف های هرز و... برگزار شد که علاقمندان از بهمن ماه 95 لغایت خرداد ماه 96 فرصت داشتند،مقالات خود را به دبیرخانه ارسال نمایند.

دکتر جاوید قرخلو افزود: تعداد 313 مقاله به دبیرخانه ارسال شد که 259 مقاله پوستری، 11 مقاله شفاهیُ 8 مقاله کلیدی و 11مقاله رد شده را شامل می شود که توسط 90 داور مورد بررسی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در این همایش به منظور تشویق پژوهشگران جوان به 4 پوستر برگزیده دانشجویی، جوایزی اهداء می شود.

شایان ذکر است: در این همایش از پیشکسوتان علف های هرز تقدیر به عمل آمد.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 430

لينك هاي مربوط