دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

اطلاعیه ثبت نام غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان سال 1396

( تاریخ ارسال خبر: شنبه 11 شهريور 1396 - 14:47 )

ضمن تبریک قبولی و آرزوی موفقیت، مراحل ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به شرح ذیل میباشد:

ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دکتری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان شامل دو مرحله اینترنتی (غیرحضوری: از تاریخ 96/6/12 به مدت دو هفته) و تحویل مدارک به صورت حضوری (متعاقب اعلام خواهد شد) می باشد.

قطعی شدن ثبت نام دانشجویان جدیدالورود منوط به مراجعه به دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در تاریخ های تعیین شده و تحویل مدارک خواسته شده به صورت حضوری و تایید آنها توسط کارشناسان معاونت آموزشی می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی http://amoozesh.gau.ac.ir/detail.aspx?id=240 مراجعه نمایید.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 723

لينك هاي مربوط