دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

سه‌شنبه 30 آبان 1396

رئیس سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور: 1000 دانشجو در جشنواره سراسری قرآن و عترت شرکت کردند

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 شهريور 1396 - 10:48 )
رئیس سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور:  1000 دانشجو در جشنواره سراسری قرآن و عترت شرکت کردند

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از شرکت یک هزار و 4 دانشجو از 105 دانشگاه کشور در جشنواره سراسری قرآن و عترت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دکتر علی نجفی نژاد صبح دوشنبه در آیین افتتاحیه سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: در قرن 21 زندگی می کنیم و بشر به پیشرفت های زیادی دست پیدا کرده و عده ای تصور می کنند با این پیشرفت ها دیگر نیاز به معنویت که تجلی آن در قرآن است، نیاز ندارند.

وی از قرآن به عنوان منبعی برای الهام گرفتن نام برو و افزود: با وجود پیشرفت های علمی قرآن همچنان نقش بسیار مهمی در هدایت و انسانیت دارد.

رئیس سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور با بیان اینکه اگر قرآن و نقش آن در هدایتگری نباشد انسان ها دچار سردرگمی می شود، ادامه داد: با وجود پیشرفت های علمی همچنان نیاز به قرآن بیشتر شده و متجلی می شود.

وی اضافه کرد: به گفته دانشمندان غیر مسلمان پس از گدشت قرن ها از نزول قرآن هیچ تناقضی بین یافته های علمی با موضوعاتی علمی که در قرآن هست، وجود ندارد.

دکتر نجفی نژاد تصریح کرد: انسان اگر به دنبال علم و ثروت است در نهایت سعادت را می طلبد که سعادت واقعی در صراط عزیز الحمید است که همان راه پسندیده و نیکوست.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره یک هزار و چهار نفر شرکت کرده اند. وی با یادآوری اینکه این تعداد در 6 بخش این جشنواره شرکت کرده اند، بیان کرد: از این تعداد 427 شرکت کننده دانشجوی دختر و 577 دانشجو پسر هستند.

دکتر نجفی نژاد با بیان اینکه این دانشجویان از 105 دانشگاه کشور در این دوره جشنولره شرکت کرده اند، گفت: در این دوره جشنواره 37 داور آثار را مورد بررسی قرار داده و در نهایت 317 نفر دانشجوی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا که 157 آقا و بقیه خانم هستند، به مرحله نهایی راه یافتند.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 310

لينك هاي مربوط