دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

سرپرست وزارت علوم‌، تحقیقات وفناوری: پیام برنامه های قرآنی وحدت مسلمانان است

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 شهريور 1396 - 12:23 )
سرپرست وزارت علوم‌، تحقیقات وفناوری: پیام برنامه های قرآنی وحدت مسلمانان است

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه پیام برنامه قرآن محور، وحدت مسلمانان است، متذکر شد: نباید فقط به زیبایی های قرآن اکتفا کنیم بلکه قرآن راه هدایت را به ما نشان می دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دکتر سید ضیاء هاشمی صبح دوشنبه در سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: گلستان استانی است که محل اخوت و همزیستی مسلمانان شیعه و سنی در کنار هم است که جلوه زیبایی از صمیمیت و وحدت را در کنار هم به نمایش گذاشته است.

وی با یادآوری اینکه این جشنواره سال گذشته در سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: یکی از پیام های برنامه های قرآن محور وحدت مسلمانان است.

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: قرآن کتاب هدایت است و هدف از برگزاری قرآن و عترت تمسک به قرآن است که از آن بهره مند شویم.

وی اضافه کرد: در واقع این جشنواره ، صرفا یک رفع تکلیف و مسابقه فرهنگی و جداب نیست بلکه انس با قرآن برای زندگی سعادتمند ماست.

وی با بیان اینکه هدایت عبارت است از تشخیص راه از چاه، گفت: انسان ها به ویژه نسل جوان انتخاب های زیادی در هر مقطع دارند و بر سر دو راهی یا چند راهی قرار می گیرند و قرآن به عنوان کتاب هدایت آن ها را ازشاد می کند که کدام راه را انتخاب کنند.

دکتر هاشمی تصریح کرد: قرآن این امکان را فراهم کرده که برای تشخیص راه ضلالت و هدایت کدام راه را انتخاب کنیم اما اینکه ما چقدر از ان بهره گرفته ایم جای تامل دارد.

وی بیان کرد: در جهان معاصر نسل جوان نسبت وسیع با دین دارند، دینداری در جامعه رواج دارد و بعضا تصور دیگری دارند.

دکتر هاشمی گفت: دانشجو شخصیتی آرمانگرا، حقیقت طلب و نقاد دارد و پرسش ها و چالش های نظری پرسش های جدی است و نمی توان از ان ها فرار کرد.

وی با تاکید بر اینکه این پرسش های برای دستیابی به حقیقت است، افزود: در زندگی روزمره شاهد سبک های مختلف زندگی هستیم و الگوهای مختلف زیست می بینیم بنابراین راهی نداریم جز اینکه این سوال ها را به رسمیت بشناسیم.

وی ادامه داد: قرآن کتاب هدایت و شفاعت است برای کسانی که به دنبال هدایت هستند.

وی خطاب به مدیران فرهنگی و مربیان قرآنی گفت: قرآن تبیان و زمینه مطالبه استدلال و پاسخگویی استو ما چاره ای نداریم جز آنکه به ان مجدد مراجعه کرده و به ان رجوع کنیم.

وی یادآور شد: طبق تحقیقات، دانشجویان ما قران گریز نیستند و جوانان اهل جستجو هستند و در حوزه و دانشگاه که دو رکن فرهنگی کشور هستند نباید فقط به زیبایی های ظاهریقرآن اکتفا کنیم بلکه به عنوان هدایت تدبر و تحقیق به ان روی بیاوریم.

دکتر هاشمی متذکر شد: قرار نیست فقط به ظواهر قرآن توجه کنیم بلکه باید به آن به عنوان کتابی که در همه دوره ها راه هدایت و ضلالت را به ما نشان می دهد نگاه کرده و از آن کمک بگیریم.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اخبار روزانه