دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

سه‌شنبه 30 آبان 1396

نماینده ولی فقیه در استان گلستان: قرآن قوی ترین و پایدارترین راه برای هدایت بشر است

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 شهريور 1396 - 13:2 )

نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: در دنیای امروز سبک های زندگی بسیاری وجود دارد که قرآن محکم ترین و پایدارترین راه برای هدایت بشر ارائه کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، آیت الله سیدکاظم نورمفیدی صبح دوشنبه در سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد، اظهار کرد: اگر هزاران سبک زندگی در دنیا وجود داشته باشد قرآنن قوی ترین، محکم ترین و پایدارترین راه است که حتی یک نقطه کوچک انحراف در آن وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه قرآن بهترین گزینه برای هدایت انسان ها محسوب می شود، افزود: قرآن کتابی است که اگر شب و روز در مورد آن صحبت شود میدان آن باز است و هیچ وقت کهنه نمی شود.

امام جمعه گرگان تصریح کرد: تمام بزرگان و علمای دینی ما هیچ گاه از خواندن قرآن خسته نمی شدند و هربار که قران را می خواندند فضاها و دنیاهای جدیدی به روی آن ها گشوده می شد.

نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه از آیات و روایات قران این طور استنباط می شود که راهها و سب کهای زندگی برای بشر متفاوت است، ادامه داد: راه هایی که پیش پای بشر گشوده شده جاعر و منحرف است اما آن راهی که به عهده خداوند است به قصد سبیل بوده و راهی بر اساس حق و صراط مستقیم بشر است.

آیت الله نورمفیدی بیان کرد: در دنیای امروز سبک های زندگی بسیار متعدد و متکثر است و در میان سبک های زندگی قران قوی ترین راه برای هدایت بشر محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر هزار جور سبک زندگی وجود داشته باشد قران برای سبک زندگی انسان مبانی درستی دارد در واقع اینکه بر چه اساس و مبنایی سبک زندگی خود را بنا کنیم مهم است.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اطلاعيه هاي مهم
بازدید این خبر : 337

لينك هاي مربوط