دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

با حضور سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مرکز داده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بهره برداری رسید

( تاریخ ارسال خبر: دوشنبه 20 شهريور 1396 - 14:44 )

با حضور سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز داده دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، رئیس این دانشگاه ظهر دوشنبه در آیین افتتاحیه مرکز داده گفت: جانمایی و عملیات اجرای مرکز انفورماتیک این دانشگاه حدود چهار سال طول کشید تا مرکز داده استانداردی را برای اهداف بلندمدت مهیا کنیم.

در ادامه مدیر مرکز انفورماتیک و خدمات رایانه ای دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در خصوص این مرکز گفت: مرکز دانشگاه با هدف تجمیع سخت افزارها برای رعایت امنیت و ایمنی خدمات تحت وب ایجاد شده است.

دکتر بهنام کامکار با یادآوری اینکه مرکز انفورماتیک این دانشگاه در چند فاز اجرایی شده است، ادامه داد: در این مدت برنامه های زیرساختی از قبیل توسعه شبکه فیبر دانشگاه و دینا سنترهای استاندارد را در نطر گرفته و تلاش کردیم تمام اصول ایمنی، سخت افزاری و نرم افزاری را رعایت کنیم.

وی با یادآوری اینکه این مرکز یکی از مراکز استاندارد این حوزه در استان گلستان است، تصریح کرد: مرکز داده این دانشگاه از سه بخش کاملا مجزا تشکیل شده و سقف و کف مجهز به سنسور ضد حریق، ضد دود و کنترل عوامل بیرونی است.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اخبار روزانه