دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

جمعه 3 آذر 1396

رییس جشنواره سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور: برگزاری جشنواره قرآنی بستری برای ورود به اقیانوس الهی است

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 22 شهريور 1396 - 12:22 )

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: برگزاری جشنواره قرآنی بستر و فضایی برای ورود به اقیانوس الهی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان دکتر علی نجفی نژاد در آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی کشور با تأکید بر اینکه انس و عمل به قرآن جزو دستورات دینی مسلمانان محسوب میشود گفت: ما به عنوان یک فرد مسلمان با رجوع به خود باید به این مهم دست پیدا کنیم که هر چند وقت یکبار به قران مراجعه و برای درک کلام الهی و پیاده سازی دستورات ان در زندگی تلاش میکنیم.

وی تصریح کرد: امروز بشر از لحاظ علمی و قدرت مادی به مراتب والایی رسیده است اما اگر در کنار قدرت علمی قدرت معنوی وجود نداشته باشد منجر به بیراهه و تخریب خواهد شد.

رییس دانشگاه با بیان اینکه جنایت های امروز بشر بیانگر فاصله از معنویت است افزود: بشر امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به قران و معنویت دارد.

دکتر نجفی نژاد خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره قرآنی بهانه ای است که نسل جوان به خصوص دانشجویان به عمق اقیانوس قران ورود پیدا کنند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: تا به برکت وجود قرآن جامعه ما نورانی شود و جوانان همواره در زندگی از برکت آن بهره مند شوند.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اخبار روزانه