دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان

يكشنبه 2 مهر 1396

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی : قران معجزه ماندگار پیامبر اسلام است

( تاریخ ارسال خبر: چهارشنبه 22 شهريور 1396 - 12:31 )

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در بین معجزات انبیا معجزه پیامبر اکرم ویژه است گفت:قرآن معجزه ماندگار پیامبر اسلام است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان حجت الاسلام حشمتی در آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره سراسری قران و عترت دانشجویان کشور گفت: معجزات بقیه انبیا قابلیت حسی و مشاهده داشت و ایمان مردم بر اساس حس و مشاهده بود اما معجزه پیامبر اکرم از جنس حس نیست بلکه با عقل و تعقل میتوان ان را درک کرد.

وی با بیان اینکه رمز ماندگاری معجزه پیامبر اکرم این است که با عقل و تعقل سرکار دارد افزود: رمز ماندگاری معجزه پیامبر نیز بر همین اساس است. چرا که بخش مهمی از آیات قرآن انسان را وادار به تفکر میکند نتیجه تفکر به ما یک برداشت خواهد داد که این برداشت معجزه و ماندگار است.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به انجام پیمایشی به نام موج سوم پیمایش ارزش ها توسط وزارت فرهنگ و ارشاد گفت: نتیجه این پیمایش نشان داد به میزانی که تحصیلات افراد بالاتر رفته علاقه مندی و دلبستگی به مذاهب دینی کمتر شده است در حالیکه باید عکس این اتفاق رخ می داد.

حجت الاسلام و المسلمین حشمتی با تأکید بر این نکته که دانشگاهها می بایست بر اساس تحصیلات بالاتر از اعجاز الهی بیشتر استقبال کنند افزود: انتظار داریم جشنواره های دانشگاهی با دیگر جشنواره هایی که از سوی سازمانهای مختلف برگزار میشود تفاوت داشته باشد در واقع مباحث علمی، مقالات خوب، آثار ادبی و هنری به ویژه در حوزه فیلم و هنر به صورت جدی تر در این جشنواره ها دیده شود.

وی ابراز کرد: اگر امروز بخواهیم مفاهیم قرآن را به جامعه منتقل کنیم نیازمند آن هستیم که از ابزار هنر و رسانه استفاده کرده تا محصولات زیبا خلق شود چرا که خلق اثر زیبا بر مخاطب تأثیرگذار است.

روابط عمومي دانشگاه
موضوع: اخبار روزانه