چهارمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران روز دوشنبه، 31 خرداد، 1400 توسط مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
کداختصاصی کنفرانس: ICFBCNF04 حوزه های تحت پوشش: علوم تغذیه برگزار کننده: مركز توسعه و گسترش مطالعات ميان رشته اي و تحت حمایت سیویلیکا شهر برگزاری: تهران
محورهای همایش:
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
· روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
· سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
· غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
· کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
· ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
· امنیت و ایمنی مواد غذایی
· بحران آب و صنایع غذایی
· غنیسازی مواد غذایی
· نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
· میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
· مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
· راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
· فرمولاسیون مواد غذایی
· صنایع فرآوردههای گوشتی
· صنایع فرآوردههای غلات
· صنایع بستهبندی مواد غذایی
· صنایع فرآوردههای لبنی
· صنایع روغن
· سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی