عنوان خبر :   اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بهمن ماه 1400

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، اطلاعیه‌ای را در خصوص ثبت نام تکمیل ظرفیت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی بهمن ماه 1400 صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است: ضمن تبریک قبولی و آرزوی موفقیت به پذیرفته شدگان گرامی، به اطلاع می‌­رساند ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت پذیرفته شدگان بهمن ماه 1400 بصورت غیر حضوری (اینترنتی) از تاریخ 27 دی‌ماه لغایت 10 بهمن ماه 1400 انجام می‌شود.

کلیه پذیرفته­ شدگان می‌­بایست به سامانه آموزشی دانشگاه (erp.gau.ac.ir) مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

پس از ثبت نام اولیه (اینترنتی) لازم است اصل مدارک جهت ثبت نام قطعی به دانشگاه تحویل داده شود.

گفتنی است: پذیرفته شدگان گرامی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و مطالعه کامل اطلاعیه و آشنایی با مراحل ثبت‌نام، دریافت فرم‌های مورد نیاز ثبت نام و اطلاع از مدارک مورد نیاز به نشانی الکترونیکی https://education.gau.ac.ir/NewsDetails?newsid=15898 مراجعه نمایند.

تاریخ ارسال خبر :   26 دی 1400 - 15:32    |     تعداد بازدید :   594