عنوان خبر :  به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان: آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان گلستان برگزار شد

آئین اختتامیه هفته پژوهش و فناوری استان گلستان با حضور دکتر حق شناس، استاندار گلستان و جمعی از مدیران استانی و پژوهشگران، امروز، نوزدهم آذر ماه در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

نائب رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری استان گلستان در این آئین، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا و شهدای جهاد علمی به ویژه شهید دکتر فخری زاده گفت: ترور و حذف فیزیکی دانشمندان کشور، نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر علمی در کشور بوده که دشمنان به دنبال متوقف کردن این حرکت عظیم هستند، ولی آنها باید بدانند که شهادت یک نفر، نمی‌تواند در این روند، خللی ایجاد کنند و این پیشرفت علمی با شتاب بیشتری به راه خود ادامه خواهد داد.

دکتر نجفی نژاد با بیان اینکه امسال همانند سالهای گذشته، هفته پژوهش و فناوری در استان با نواختن زنگ پژوهش آغاز شد افزود: امسال نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان برای اولین بار به صورت مجازی برگزار شد.همچنین شرایطی فراهم شده تا علاقه‌مندان بتوانند در طول سال نیز از دستاوردهای پژوهشی و فناوری دستگاه ها و موسسات علمی و تحقیقاتی استان بازدید کنند.

وی برگزاری مجازی هفته پژوهش و فناوری را یک فرصت دانست و تصریح کرد: یکی از شاخصه های اصلی هفته پژوهش و فناوری امسال با توجه به برپایی مجازی آن، برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه علمی شامل: نشست های تخصصی، میزگردهای علمی، کارگاه‌های آموزشی و … در سطوح بین المللی، ملی، استانی و درون دانشگاهی است که از ابتدای هفته پژوهش آغاز و تا پایان آذرماه ادامه خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم برپایی این برنامه ها و بزرگداشت ها سبب انتشار پژوهش ها و یافته های حاصل از آنها در همه ارکان و بدنه جامعه شود و دستاوردهای پژوهشگران و محققان در جهت رفع نیازهای جامعه، مورد استفاده قرارگیرد.

تاریخ ارسال خبر :   23 آذر 1399 - 10:58    |     تعداد بازدید :   1218
 ارسال کننده :   مدیر سیستم    |      کد خبر :   85
 کلید واژه ها :   هفته پژوهش -دانشگاه گرگان - دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان