کارگاه آموزشی اصول تهیه محصولات تخمیری جهان


انجمن علمی صنایع غذایی برگزار می‌کند: 

کارگاه آموزشی اصول تهیه محصولات تخمیری جهان

کامبوچا، کیمچی، کفیر، ساورکرات ...

زیر نظر مدرس مهندس سیما طاهری 

دانشجوی دکتری میکروبیولوژی مواد غذایی 

همراه با اعطای گواهی معتبر

  ظرفیت محدود 

 تاریخ برگزاری: 

 تئوری: ۱۹ آبان ساعت ۱۰ الی ۱۲

 حضوری: سالن دانش - دانشکده صنایع غذایی 

 مجازی: در بستر اسکای روم 

عملی : ۲۰ و ۲۱ آبان ساعت ۱۰ الی ۱۲ 

 پایلوت پلنت صنایع غذایی 

 لینک ثبت نام

https://forms.gle/jdcGGuyXfHtwCLSm9

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09399430319 در تماس باشید.





 تاریخ ارسال رویداد :   12 آبان 1404 - 08:52
 تعداد بازدید :   109
 مکان برگزاری :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان