عنوان خبر :  جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان گلستان برگزار شد.

اولین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های استان گلستان، دوشنبه، هشتم خردادماه در سالن اندیشه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و رئیس شورا  ضمن تبریک و گرامیداشت دهه کرامت و ولادت امام رضا(ع) به تشریح آئین‌نامه جدید شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها پرداخت.

دکتر حسینعلی‌زاده با اشاره به اینکه در آئین نامه جدید، جامعه هدف علاوه بر دانشجویان شامل اساتید و کارکنان نیز خواهد بود افزود: برنامه‌های پیش بینی شده در دانشگاه‌های استان باید در راستای تحقق اهداف و وظایف ابلاغ شده از سوی وزارت علوم انجام شود.

در ادامه حاضرین پیرامون رویدادهای ملی و مذهبی پیش رو و برنامه‌های اردوی جهادی و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تابستانه دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

تاریخ ارسال خبر :   09 خرداد 1402 - 14:02    |     تعداد بازدید :   289
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان- جلسه استانی