عنوان خبر :  رئیس گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان منصوب شد.

دکتر شتایی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی حکمی ابوالحسن مؤمن را به سمت رئیس گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه منصوب کرد.

در حکم ابوالحسن مؤمن آمده است: در چارچوب برنامه های مدیریتی دانشگاه و بر اساس آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی و فناوری مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با توجه به سیاست‌های وزارت متبوع در جهت افزایش کیفیت و ایجاد دانشگاه نسل سوم و در راستای برنامه راهبردی دانشگاه، با اتکال به خداوند متعال و با همکاری و همفکری سایر همکاران محترم هیأت علمی، در انجام وظایف مدیر گروه موفق و موید باشید.

تاریخ ارسال خبر :   16 خرداد 1402 - 08:40    |     تعداد بازدید :   356
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- رییس گروه دانشجویان شاهد و ایثارگر- انتصاب