عنوان خبر :  برنامه ساعت فرهنگی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

برنامه ساعت فرهنگی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با موضوع: «بررسی خطبه ۱۲۹ نهج البلاغه» در سالن اجتماعات نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد.

در این برنامه حجت الاسلام والمسلمین قره‌خانی، از اعضای هیأت علمی گروه معارف دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان سخنران با بیان توضیحاتی پیرامون وصف جامعه مسخ شده مسلمین و عبرت گرفتن از زندگی زودگذر دنیا گفت: عمر دنیا به مهمانی تشبیه شده که مدت کوتاه و معینی در آن حاضر هستیم، با این تفاوت که در این مهمانی تمامی اعمال ما ثبت، ضبط و مورد مواخذه قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در روزگاری که فساد در جامعه فراگیر شده و ساز و برگ شیطان در بدست آوردن شکار با فریب و نیرنگ آسان شده است برای خروج از این اوضاع بد اجتماعی به وجود و حضور افراد درستکار، متقی و صالح نیازمند است.

حجت‌الاسلام والمسلمین قره‌خانی خاطرنشان کرد: ایمان با همراهی عمل در مسیر اطاعت خدا محقق می‌شود، بگونه‌ای که عمل در مباحث دینی و حساسیت نسبت به معروف و منکر در جامعه شرط لازم بوده و نباید در این خصوص کوتاهی شود.

تاریخ ارسال خبر :   20 خرداد 1402 - 09:17    |     تعداد بازدید :   178
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- ساعت فرهنگی