عنوان خبر :  معرفی مدیر و کارشناس حراست دانشگاه به عنوان مدیر و کارشناس برتر حراست دستگاه‌های اجرایی استان گلستان

دکتر محمد اعتراف، مدیر و سید محمدهاشم زمانی، کارشناس حراست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان براساس ارزیابی‌های صورت گرفته توسط حراست کل استان گلستان، به ترتیب به عنوان مدیر برتر و کارشناس برتر حراست دستگاه‌های اجرایی استان گلستان در سال ۱۴۰۱ معرفی شدند.

در لوح‌های اهدایی به آنان آمده است: توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته‌ترین مردم در نظام مقدس جمهوری اسلامی، فرصت گران‌بها و پر افتخاری است که علاوه بر خشنودی مردم، موجبات رضایت پروردگار متعال را در پی خواهد داشت. قطعاً کار برای رضا خداوند بدون اجر و پاداش نخواهد ماند.

به همین منظور و حسب بررسی و ارزیابی‌های صورت گرفته، جنابعالی به عنوان مدیر برتر/ کارشناس برتر حراست دستگاه‌های اجرایی استان گلستان در سال ۱۴۰۱ معرفی می‌گردید.

از خداوند تبارک و تعالی توفیق روز افزون شما را در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عجل الله فرجه) و منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) مسئلت دارم.

تاریخ ارسال خبر :   20 خرداد 1402 - 09:41    |     تعداد بازدید :   303
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان- کارشناس برتر استان- مدیر برتر استان- حراست کل استان گلستان