عنوان خبر :  آیین گرامیداشت روز جانباز و تجلیل از جانبازان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد


آیین گرامیداشت روز جانباز و تجلیل از جانبازان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، امروز، دوشنبه، بیستم بهمن ماه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در این آیین ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل عباس (ع) و روز جانباز گفت: حضرت ابوالفضل (ع) الگوی همه جانبازان انقلاب اسلامی است.

دکتر خزاعیان صبر، استقامت، شجاعت، ولایت‌پذیری، نجابت، اخلاق مداری و توجه به خانواده و کودکان و روحیه گذشت و فداکاری‌ حضرت عباس (ع) را از مهمترین ویژگی‌های ایشان برشمرد.

وی با اشاره به قدمت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان به عنوان قدیمی‌ترین مرکز آموزش عالی شمال کشور تصریح کرد: دانشگاهیان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از ابتدای فعالیت‌های انقلابی در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن، نقشی فعال داشتند و خوشبختانه اکنون هم نیروهای انقلابی و ارزشی بسیار خوبی در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.

رئیس دانشگاه با بیان اینکه گرامی‌داشت جایگاه ایثارگران و جانبازان موجب همدلی در بین مردم و جامعه می‌شود اذعان کرد: مردم ایران اسلامی همواره نشان داده‌اند امانت‌دار خوبی برای خون شهدا و امام راحل بوده‌اند و همه وظیفه داریم قدردان جان‌فشانی‌ها و ازخودگذشتگی‌های آنان باشیم.

سپس مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با بیان اینکه همه آحاد جامعه وظیفه دارند تا به جامعه رزمندگان و جانبازان خدمت کنند گفت: رزمندگان و جانبازان در زمان دفاع مقدس از همه امکانات و تعلقات مادی گذشتند و با حضور در جبهه جنگ، پیروزی و استقلال کشور را رقم زدند.

حجت الاسلام والمسلمین دنکوب با بیان اینکه جانبازان به‌واسطه عوارض حاصل از دوران جنگ با سختی‌های زیادی روبرو هستند ادامه داد: وظیفه همه مردم در برابر این عزیزان سنگین است.

وی تصریح کرد: مردم ایران اسلامی در تمام عرصه‌ها ثابت کردند که در مقابل دشمنان اسلام و انقلاب که به دنبال از بین بردن ارزش‌ها هستند سر خم نخواهند کرد و در ۲۲‌دی‌ماه به همه عالم ثابت کردند که در برابر توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان، پای نظام، انقلاب، خاک و ناموس خود خواهند ایستاد.

گفتنی است: تجلیل و تکریم از جانبازان دانشگاه،گرفتن عکس دسته جمعی و حضور در مزار شهید گمنام و تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل و شهدا از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

 تاریخ ارسال خبر :   20 بهمن 1404 - 21:34    |     تعداد بازدید :   85
 ارسال کننده :   روابط عمومی    |      کد خبر :   18763
 کلید واژه ها :   دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
نظر شما

حاصل عبارت  25 + 7 :